tagavai

Fale faufale & fa'ameamea muamua: Le lumana'i o fale?

O lo'o fa'avavevave le fa'atupula'ia o fale fale, ma ua vave ona avea fale fa'ato'aga fa'ato'a fa'atosina o se fofo lauiloa mo i latou o lo'o va'ava'ai mo se olaga e sili atu ona gafataulimaina, taugofie, ma lelei.

O fale koneteina muamua e fausia i fafo atu o le nofoaga i se siosiomaga pulea ona ave lea i le nofoaga faufale, lea e faʻapipiʻi ai.O lenei faiga e tele mea lelei nai lo fale fa'ava-o-laupapa masani.Muamua, o le fausiaina i totonu o se siosiomaga pulea e mafai ai ona sili atu le lelei o le puleaina ma vave taimi fausia.Lona lua, o le fa'aogaina fa'alelei e sili atu ona fa'alelei i le si'osi'omaga ona e fa'aitiitia otaota ma fa'aogaina ai le fa'aitiitiga o punaoa nai lo auala faufale masani.

I le faaopoopo atu i nei faʻamanuiaga, o fale faʻapitoa ua sili atu ona taugofie ona o le alualu i luma i tekinolosi ma meafaitino ua mafai ai ona fausia i se tau maualalo.O le mea lea ua atili ai ona lauiloa i latou o loʻo suʻe se fale fou, aemaise lava i latou o loʻo sailia se fale faʻaonaponei, faʻalelei.O isi latou te va'ai i nei fale fa'apipi'i muamua o se tupe fa'aalu tele ona o lo latou gafatia e fa'aoga e fai ma lisi o Airbnb.

 

O le lelei o fale faʻapipiʻi muamua e aofia ai mea nei:

Tumau:O nei fale e fausia i le alumini alumini malosi mo le tumau.

Tau-Tagata: E taugofie e fausia ma tausia nai lo fale piliki-ma-motar masani.

Mauaina:O fale fa'ato'a e mafai ona toe fa'aaogaina, ma o le toe fa'aaogaina o mea faufale e fa'aolaina ai le fa'aitiitia o otaota ma le toe fa'aaogaina.

Faigofie:O le mamanu ma le faʻatulagaina o fale pusa e mafai ona fetaui ma olaga eseese ma manaʻoga.

Fausia vave:O fale nei ua sauni e fa'anofo i totonu toeitiiti lava a mae'a ona fa'aolaina.

Ae ui i lea, o loʻo i ai ni luʻitau i fale faʻapipiʻi muamua, e pei o le faigata ona maua le faʻatagaina o le sone ma le faʻatapulaʻaina o avanoa ma le maualuga i totonu o le koneteina.

O le a la le foliga o le fale o le lumanaʻi?O fale koneteina mua'i fa'apipi'iina e fa'atino se sao taua, e ofoina atu i tagata e ona fale se fofo taugofie, gafataulimaina, ma fa'alelei i o latou mana'oga fale.

talafou1
talafou2
talafou3

Taimi meli: Mati-06-2023